TAMPLARIE PVC

Durabile, rezistente la intemperii si usor de intretinut, ferestrele din PVC se prezinta chiar si dupa ani de zile drept cele mai frumoase ferestre.

 

Sisteme de profile Gealan


Nu toate ferestrele din PVC sunt insa la fel de performante. Deosebirile esentiale sunt date de proprietatile tehnice ale profilelor din PVC.

Cea mai noua generatie de profile GEALAN destinate usilor si ferestrelor cu geam termopan pune accent atat pe aspectul estetic dar si pe indeplinirea tuturor cerintelor de izolatie si statica. Geometria profilelor ajustata si prelucrata pana in cel mai mic detaliu indeplineste toate cerintele tehnice indiferent daca este vorba de protectie termic, fonica si impotriva spargatorilor, de ventilatie, si de realizare a a ferestrelor de dimensiuni diferite.

 

Introducerea managementului de calitate in conformitate cu standardul international ISO 9001 si adoptarea celor mai noi tehnologii in domeniu au facut ca profilele GEALAN sa fie recunoscute si apreciate in toata Europa.

Principiul Gealan - Obligatia pentru protectia mediului


Producatorii de profile si firmele care activeaza in domeniul ferestrelor stabilesc prin intermediul acestui principiu revalorificarea vechilor ferestre si a resturilor de profil rezultate in urma productiei ferestrelor. Scopul este interzicerea depozitarii materialelor ca deseuri si reciclarea in circuit inchis a PVC-ului.

Deoarece PVC-ul este obtinut din materii prime naturale ca petrol sau gaz natural si sare, este mult prea costisitor pentru a-l considera deseu sau a-l arde in instalatiile pentru arderea gunoiului. Datorita capacitatii sale de reciclare de 100 % PVC-ul poate fi revalorificat.

Amestecul de PVC utilizat precum si calitatea prelucrarii acestuia permit realizarea de ferestre cu o durata de viata estimata la 50 de ani.

PVC
-ul rigid este un material durabil care rezista foarte bine in atmosfere agresive (climat marin sau urban-industrial).

Ferestrele Gealan sunt rezistente la toate influentele mediului cum ar fi actiunea UV, vant, ploaie, frig si oscilatii de temperatura si isi mentin aspectul placut chiar si dupa ani de zile.
Sistemul S 3000 Sistemul S 6000 Sistemul S 7000
   

 

 
SC NEW NIC IMPEX SRL

partener autorizat

 

Nr. inreg. Reg. Com.: J23/910/2001;
Cod Fiscal: RO 14300563
IBAN: RO47RZBR0000060002068460
RAIFFEISEN BANK - Ag. Toporasi

Sos. Giurgiului nr. 2B, JILAVA, Jud. Ilfov
Tel.: 021-450 34 88
Fax: 021-457 11 77
Mobil: 0723 589 336
E-mail: office@termopane-nn.ro
           newnic2007@yahoo.com


Copyright (c) 2007 - SC NEW NIC IMPEX SRL
Kreative Level Solutii SRL