AVANTAJELE PRODUSELOR GEALAN
DURABILITATE
Frumusete si functionalitate...ferestrele Gealan dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor – pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale.
Amestecul de PVC utilizat precum si calitatea prelucrarii acestuia permit realizarea de ferestre cu o durata de viata estimata la 50 de ani.
PVC-ul rigid este un material durabil care rezista foarte bine in atmosfere agresive (climat marin sau urban-industrial).
Ferestrele Gealan sunt rezistente la toate influentele mediului (actiunea UV, vant, ploaie, frig si oscilatii de temperatura) si isi mentin aspectul placut chiar si dupa ani de zile.
IZOLATIE TERMICA SI FONICA
Ferestrele GEALAN economisesc optim energia.
Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil prin montarea ferestrelor potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator.
Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.
Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 74 mm, de modul de constructie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator.
Protectia fonica reprezinta un aspect important din punct de vedere al sanatatii.
Nu se poate trece usor cu vederea ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult datorita in principal intensificarii traficului rutier si al celui aerian.
Cu un indice de atenuare fonica de pana la 45 dB, ferestrele din PVC Gealan ofera protectie eficienta la zgomotul prea mare, avand in vedere ca pentru o incapere de locuit se considera ca nederanjanta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB. Prin solutia constructiva adoptata si prin tipul de geam utilizat (termoizolator sau cu alcatuiri speciale, ce poate ajunge la grosimi de pana la 48 mm), ferestrele GEALAN imbunatatesc protectia fonica si maresc astfel calitatea vietii.

INTRETINERE USOARA
Ferestrele Gealan elimina definitiv lucrarile costisitoare de intretinere si vopsire periodica deoarece nu necesita decat o simpla stergere cu orice detergent casnic.
Astfel puteti economisi timp si bani iar week-end-urile libere va vor apartine in intregime dvs. si familiei dvs.
PROTECTIE ANTIEFRACTIE

Protectia si siguranta se numara printre nevoile de baza ale fiecarui om.

Vreti sa va simtiti bine in propriul camin? Atunci nu va lasati la voia intamplarii. Procedati conform motto-ului „Increderea este buna – controlul este si mai bun“. Apreciati tipurile de ferestre ce va asigura protectia contra spargerilor. Deoarece jumatate din spargatori nu intra pe usa, ci pe fereastra. Cu repeziciunea unei secunde spargatorii reusesc sa scoata o fereastra.
In cazul ferestrelor GEALAN, adancimea mare de constructie a profilului, armarea acestuia pe toata lungimea cu otel zincat, montarea geamurilor speciale antiefractie si folosirea mecanismelor de inchidere in mai multe puncte sunt argumente convingatoare in ceea ce priveste siguranta.
Ferestrele GEALAN ofera siguranta in cazul celor mai diverse tipuri de deschidere, constructii si domenii de utilizare.
Astfel puteti fi foarte sigur.

MULTITUDINE DE FORME SI CULORI

Multitudine de culori

 

Profilele colorate accentueaza aspectul fatadei. Locuintele atrag astfel privirile trecatorilor incantati de fatadele colorate considerate a fi drept „cartea de vizita“ a cladirilor. Chiar designul neobisnuit sau nuantele tipic regionale nu reprezinta nici o problema.
Ferestrele GEALAN sunt produse intr-o multitudine de culori. Pentru fiecare mediu exista nuanta potrivita. De la albul nobil pana la culoarea ardeziei pot fi obtinute toate nuantele de culori. Culorile sunt naturale, durabile si verificate RAL, deoarece calitatea reprezinta principul de baza al firmei GEALAN.
Procesul tehnologic special de obtinere a profilelor acrylcolor confera stratului acrilic exterior rezistenta la intemperii, zgariere si atmosfere agresive. Suprafata satinata, usor de curatat nu necesita intretinere speciala pe intreaga durata de viata a ferestrelor.
Ferestrele acrylcolor, albe in partea din interior a locuintei si colorate in partea din exterior, rezistente la toate influentele mediului cum ar fi actiunea UV, vant, ploaie, frig si oscilatii de temperatura, intr-o multitudine de forme si tipuri de deschidere reprezinta un punct in plus de nepretuit pentru arhitecti si constructori in realizarea constructiilor moderne.

 

Calitati

 

Culori veritabile
Usor de intretinut
Rezistente la intemperii
Reflexie mare
100 % reciclabile durabile

Strat acrilic
Profil acrylcolor
Unelte
Corp de baza din PVC alb

 

Aspecte naturale

 

Puneti valoare pe aspectul natural fara a vrea sa renuntati la avantajele tehnicii moderne din domeniul ferestrelor? Atunci alegerea corecta sunt ferestrele Gealan din PVC cu aspect decorativ de lemn. Indiferent daca vreti sa renovati o casa la care se impune pastrarea stilului arhitectural sau pentru o constructie noua in stil rustic – ferestrele GEALAN cu aspect decorativ de lemn va vor convinge din punct de vedere estetic si functional.
Armonia deplina cu peisajul este imbinata cu calitatile ferestrei moderne din PVC.
Ferestrele GEALAN cu aspect decorativ de lemn exista in sapte variante decorative diferite cu efect optic ce imita lemnul veritabil.

 

Multitudinea formelor

 

Sistemele de profile GEALAN ofera proprietarilor de locuinte si case o creativitate fara limite. Pe langa o functionalitate convingatoare acestia au marele avantaj de a se hotari pentru aproape orice forma de fereastra. Fara probleme se pot dota cu ferestre constructiilor vechi precum si cladiri moderne. Si chiar si cele mai severe cerinte pentru protectia cladirilor aflate in restaurare nu reprezinta in acest caz nici o problema. Deoarece ferestrele din PVC sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod doriti.

SISTEM DE VENTILATIE GECCO

Un schimb regulat intre aerul din exterior si cel din interior constituie premisa pentru o clima placuta in incapere si pentru un confort sporit al locuintei.

De aceea pentru toate ferestrele GEALAN exista la cerere sistemul automat de ventilatie GECCO (GEalan Clima COntrol). Clapeta de mici dimensiuni dar de mare efect face din ferestrele dvs. normale ferestre pentru ventilatie care, in pozitia inchis, initiaza accesul regulat al aerului, oferind locuintei dvs. personale un „climat placut“.

La intensificarea vantului si la aparitia ploii clapeta se inchide automat neexistand pericolul ca praful sau apa sa patrunda in interior.

 

Avantajele GECCO

 

schimb optim de aer la presiuni normale ale aerului;


o permanenta ventilatie de baza (si in timpul noptii si in perioada concediului);


nu se produce curent in incapere;


lucreaza automat;


se poate monta si la ferestrele existente deja;


nu afecteaza proprietatile de izolatie termica si fonica ale ferestrei;


avantajoase ca pret.

 

 

 

 
SC NEW NIC IMPEX SRL

partener autorizat

 

Nr. inreg. Reg. Com.: J23/910/2001;
Cod Fiscal: RO 14300563
IBAN: RO47RZBR0000060002068460
RAIFFEISEN BANK - Ag. Toporasi

Sos. Giurgiului nr. 2B, JILAVA, Jud. Ilfov
Tel.: 021-450 34 88
Fax: 021-457 11 77
Mobil: 0723 589 336
E-mail: office@termopane-nn.ro
            newnic2007@yahoo.com


Copyright (c) 2007 - SC NEW NIC IMPEX SRL
Kreative Level Solutii SRL